Miljø

miljoeHos Nordjysk Rengøring er vi stolte af, at gøre en solid og seriøs indsats for at begrænse spild og overforbrug. Vi føler at vi har pligt til at være ansvarlige i vores virksomhed og er altid villige til, at indgå i en dialog med vores kunder med henblik på at nedbringe energiforbruget.

En vigtig del af miljøbevidsthed er evnen og viljen til at være på forkant med de nyeste udviklinger inden for teknologien i vores branche. Vi har eksempelvis netop taget en ny dyse i brug, der nedsætter vandforbruget med 10-15 %.  Over hele linjen benytter vi os udelukkende af det nyeste og mest ressourcebesparende materiel, både af hensyn til vores medarbejderes arbejdsklima, vores kunders omgivelser, samt jorden vi fortsat skal leve på.

Vi anser også udfærdigelser af egenkontrolprogrammer som en kernekompetence, og tilbyder altid at bistå vores kunder i udviklingen af bæredygtig og effektiv egenkontrol. Vi tilbyder også bakteriologisk kontrol, som kan tilpasses den frekvens kunden måtte ønske.

Endelig er Nordjysk Rengøring A/S medlem af Rengøringsselskabernes Branche- og Arbejdsgiverforening, der blandt andet står som garant for, at vi har gode og velordnede forhold for vore medarbejdere og i øvrigt overholder gældende praksis i branchen.